Për të zgjidhur këtë test psikologjik, ti duhet të fokusohesh në gjënë e parë që të vjen në mendje. Ndihu i lirë për të zgjedhur dhe mos u mërzit nëse do të lexosh dicka që nuk e prisje.

1-Femër e zh veshur Nëse gjëja e parë që sheh është trupi i një femre të zh veshur, je me fat. Shikon jetën si cift në një mënyrë pasionante, pa u shqetësuar për mënyrën se të tjerët mund të gjykojnë veprimet e tua. Ti je i përqendruar vetëm të jetosh eksperienca që të ofrohen dhe ti pranosh ashtu sic janë. Je një person shumë i gjallë, në kuptimin e mirë të fjalës, kështu që të pëlqen të jesh 100% në avantazh me mundësitë që të vijnë në jetë. Gjëja pozitive është se nëse një person të pëlqen ty, bën të pamundurën që të rrijë pranë teje, duke mos lejuar asnjë që të ndërhyjë. Ti je një dhuratë për të gjithë ata që të duan dhe një makth për të gjithë ata që urrejnë.

2-Majë stilolapsi Nëse ajo cfarë pe është majë stilolapsi, je padyshim një person që nuk të pëlqen të dalësh shumë. Je person i sinqertë, që thua atë që mendon, ke guxim dhe pasion. Nuk e imagjinon dot mashtrimin apo manipulimin, kështu që nuk toleron asnjë person që e bën këtë. Kjo gjë të bën një person të rëndësishëm në rrethin shoqëror ku të gjithë mbështeten për situata problematike. Ana tjetër e monedhës është se jo cdo njeri është si ty. Fatkeqësisht, ekzistojnë njerëz me qëllime të këqija që përfundojnë duke të lënduar dhe duke përfituar nga mirësia jote. Celësi për të mbijetuar është të largohesh nga gënjeshtrat. Ky lloj personaliteti ka fat kur vjen puna tek ndjenja e pëlqimit dhe sinqeriteti për ata që të duan.