Zhduket pa lënë gjurmë 26-vjeçarja shqiptare, familja: Është e pushtuar nga xhindet

193

Një 26-vjeçare shqiptare nga Kosova ka rezultuar e zhdukur.

Bhëte fjalë për Egzona Islam Ferati, e cila ka humbur gjurmët që prej tre ditësh me familjen e saj.

Lajmin e ka bërë me dije Ridvan Tahiri, i njohur tashmë si ‘hero’, i cili në mënyrë vullnetare angazhohet për kërkimin e personave të zhdukur.

Ai me anë të një postimi në rrjtetet sociale thotë se familjarë e vajzës janë shprehur se 26-vjeçarja është e pushtuar nga djalli.

Të dhënat:

Person i zhdukur.

Emri mbiemri: Egzona Islam Ferati

Gjinia :Femer

Data e lindjes:23/02/1994

Gjatsia:160 cm

Pesha:60 kg

Vendlindja: F. Qirez Komuna Skenderaj

Gjendja fizike: E mir

Gjendja Psiqike: E rekomanduar mir nga Doktoret.

Deklerata familjare:Me16/10/2020 reth ores 07 mengjes ka dal nga shtepia dhe nuk dihet asgje per vendodhjen e saj. Personi ne fjal ka dal edhe nje her,eshte gjetur ne nje pyll afer shtepis.

Sipas familjarve vajza eshte e push tuar nga ,,Xhinet”( dja lli ) ne termin fetar. Vullnetaret dhe grupi i kerkim shpetimit e pranojn kete rast per shqyrtim. Kerkojm mobilizim te Vullnetarve.