Sa vij nga shkolla shkoj dhe mbledh kanace, ndi.hmoj babin! Shqiptaret ju ndryshojne jeten!

 

Historia me e dhimbshe qe keni pare ndonjehere i riu sa here qe vie nga shkolla, ai detyrohet te mbledhe kanqe qe te siguroj kafshaten e bukes, o Zot ndihmoje kete familje…

 

Pamjet jane menjehere ne vazhdim