Duam ta bëjmë nënën të famshme në Tik Tok, Ardit Gjebrea: Po gjyshen japoneze do e …?

103

Nipat e aktores së njohur Florinda Mazreku janë bërë pjesë e rubrikës ka një mesazh për ty, ku i kanë bërë një surprizë gjyshes së tyre dhe i kanë kërkuar që ajo të hapë rrjetet sociale dhe të bëhet më shumë e famshme.

- PUBLICITET -

Ardit Gjebrea: Çfarë do i thoni sot gjyshes tuaj?

Erin: Gjyshes do i kërkojmë falje dhe nuk do sillemi më keq dhe nuk do zihemi. Do i bëjmë dhe disa kërkesa, për shembull atë Nokian me dritë të mos ta ketë më.

Dean: Kemi vendosur që t’i bëjmë një telefon të rri dhuratë që të bëhet më trendi, të hapë Instagram, Tik Tok, SnapChat sepse nuk duhet të jesh i njohur vetëm nga njerëzit që takon, por edhe nga rrjetet sociale.

Ardit Gjebrea: Mendoni ju që gjyshja juaj do jetë dakort të hapë Tik Tok tani?

Erini: Ndoshta, ne në Tik Tok kemi parë një gjyshe japoneze dhe është shumë e famshme.

Dean: Bën gjëra për të qeshur dhe ne do bëjmë gjëra për të qeshur me nënë tonë, do nxjerrim video për të qeshur. /tvklan.al

- PUBLICITET -