Elita dhe Gjiko janë përballur me njëri tjetrin. Të ftuar në në emisionin NIN ata i kanë drejtuar pyetje njëri-tjetrit në rubrikën “Hajde ose thuaje”.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet se moderatorja ka pyetur bashkëshortin se cili ka qenë i ftuari që ka pasur në emisionin e saj që nuk i ka pëlqyer atij.

Reperi është shprehur se një nga të ftuarit që nuk do donte të shkelte më në emisionin e saj është Milaim Zeka pasi sipas tij ai është person shumë i rëndë.

“Milaim Zeka është shumë i rëndë. Në emisione të tjera të shkojë, por tek gruaja ime jo!”, u përgjigj Gjiko.

Pas kësaj deklarate menjëherë ka reaguar edhe gazetari Milaim Zeka i cili njihet për fjalët ‘ngacmuese’. Zeka ka shpërndarë një video të intervistës mes çiftit , ndërkohë krahas saj është edhe një vidoe tjetër ku Zeka thotë se kjo është një arsyet pse reperi nuk do që ai të shkojë në emisionin e pertneres.

Në video është përfshirë një intervistë e vjetër e Milaimit për Elitën në të cilën ai ngacmon duke thënë: “IS IS nuk do god iste nëse do shihte gj okset e tua”.