Në emisionin “Opinion” disa ditë më parë ishte i ftuar kryeministri Edi Rama. Ai iu kërkoi qytetarëve të mbajnë maskën në çdo ambient, sepse nëse infektimet vazhdojnë të rriten rr ez ik ojmë një mbyllje të dytë.

Rama u shpreh se ai vetë e ka tm err m askën, pasi vuan nga ast ma dhe nëse nuk ka frymëmarrje të vazhdueshme normale, mund të ketë shqetësime. Megjithatë, ai shtoi se është e rëndësishme të mbahet për të shmangur infektimet.

”Unë personalisht maskën e kam tm err, kam edhe problemin tim, që kam atë astmën e vjetër, që nëse nuk kam frymëmarrje të vazhdueshme normale, mund të kem shqetësime”, tha kryeministri.