Ministria e Arsimit ka reaguar në lidhje me një dokument të falsifikuar që po qarkullon në rrjetet sociale sipas të cilit urdhërohet mbyllja e shkollave duke filluar nga data 2 nëntor.

Ministria konfirmon se nuk ka një vendim të tillë dhe se bëhet fjalë për një manipulim të rëndomte në rrjetet sociale.

Deri më tani, mësimi vijon normalisht në të gjithë shkollat e vendit përveç klasave të caktuara kur janë konstatuar raste pozitive me koronavirus tek mësuesit apo nxenësit.