Mbrëmjen e djeshme, prezantuesja italiane, Alessia Marcuzzi mungoi në emisonin e saj “Le Lene show”, pasi është infektuar me Covid-19.

Në një lidhje të drejtpërdrejt me emisionin, 47 vjeçarja ka folur për gjendjen e saj dhe mënyrën si u infektua me koronavirus.

Ajo tha gjithashtu se është vetë izoluar në banesën e saj.

“Në mëngjes mësova që shoqja e vajzës sime ishte infektuar me koronavirus, kështu unë dhe familja ime bëmë të gjithë tamponin. Të gjithë pjesëtarët e tjerë të familjes rezultuan negative, ndërsa unë jam pozitive. Por fatmirësisht nuk kam simptoma, jam shumë mire”.

Alessia Marcuzzi positiva, salta la diretta in studio nella puntata delle Iene – la Repubblica