Këngëtarja shqiptare Bleona Qerreti është bërë pjesë e medias britanike ‘The Sun’.

 

Ajo ka publikuar disa foto të personazheve të famshëm që janë shfaqur me veshje seksi dhe tepër transparente dhe kanë dhënë vlerësimin për to.

 

Mes 8 femrave të përzgjedhura është edhe këngëtarja shqiptare, Bleona Qereti.

 

 

“The Sun” shkruan: “Këngëtarja shqiptare mori vëmendjen në American Music Awards në vititn 2014 me një fustan rrjetë, duke zbuluar shumë nga trupi i saj”.

 

“E famshme apo gjysmake?”. The Sun zgjodhi për Bleonën këtë të dytën.