“Do dalim forcë e parë”, Monika Kryemadhi mëse e sigurt, prezanton ekipin që …

146

Monika Kryemadhi në vijim të premtimit të saj se LSI do të dalë forcë e parë në Durrës, ka prezantuar ekipin që pritet të zëvendësojë ish drejtuesin politik Lefter Koka.

Përmes një njoftimi zyrtar, LSI njofton se emrat e personave të cilët do të merren me mbarëvajtjen e fushatës janë: Kontjana Kuçi, kryetare e LSI Bashkia Durrës,

Eno Karapici dhe Bujar Dhima, nënkryetar i LSI Bashkia Durrës, Ervis Vata, Sekretar i Përgjithshëm i LSI Bashkia Durrës.