Mjeku Pëllumb Pipero duke folur për maskën në ambientet e hapuar solli një shembull personal.

“Para tre katër ditësh isha në Itali, asnjë s’pashë në rrugë pa maskë të them të drejtën, po prapë numrat atje kanë filluar të rriten , me këtë nuk dua të them që maska nuk efikasitet, por dua të them varet si dhe ku e përdorim, pra efikasiteti.

Prandaj duhet të përdorim masat dhe mjetet që kemi në mënyrë efikase”, tha Pipero.