“Na preket vírgjëria…”, Edi Rama tregon se çfarë mund ta shmangë ‘fundin e botës’

Kreu i qeverisë Edi Rama, teksa ka qenë duke folur në konferencën e përbashkët antikorrupsíon, është ndalur sërish te ligji i shp.ífjes, që sipas tij është kaq shumë i domosdoshëm në vendin tonë.

Sipas Ramës, në rast se i jepet fund shp.ífjeve, edhe f.undi i botës do të jetë më i largët, ndërsa sipas tij duke thënë informacione të pavërteta të gjithë njerëzit futen në një rreth vícioz.

“Më kanë thënë këta të grupit të punës për ligjin antishp.ífje, që të mos flasë shumë për këtë temë, në takime. A thua se shp.ífja është një fjalë që ne kemi tu.rp ta përdorim, se na preket ví.rgjëria e lirisë së fjalës.

Nëse bota juaj dhe jona nuk zgjidh konceptin e shp.ífjes, fundi i saj do të jetë shumë më i afërt. Të parët që e kanë mbështetur këtë nismë tonën janë sipërmarrësit, që detyrohen që të paguajnë mediat që përhapin p.aník për ushqimet, se duan paratë e zeza për të ushqyer burimin e shp.ífjes.

Edhe në raport me korrupsíonin shp.ífja është po njësoj e d.ëmshme, se i bën të gjithë njësoj, duke i futur të gjitha në një rreth vícioz”, u shpreh Rama

TE TJERA