Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur video-mesazhit të një studenteje ekselente shqiptare, e cila shprehet se r ka pasur të vështirë të gjejë punë.

Rama i ka dhënë menjëherë lajmin e mirë, duke konfirmuar se ajo tashmë është pjesë e stafit të Ministrisë së Drejtësisë.

“Faleminderit për pyetjet tuaja, ja dhe disa nga përgjigjet (të tjerave me shkrim sigurisht).

Ju mirëpres me kënaqësi dhe me kënaqësi do t’ju përgjigjem edhe unë, për gjithçka kam në dorë të them a të bëj për ju

Janë të mirëpritura kritikat, ankesat, kërkesat (mundësisht pa sharje) dhe nuk refuzohen as shprehjet e kënaqësisë për ndonjë punë të mirë tonën, që ka ndikuar pozitivisht në punën tuaj a në mbarëvajtjen e punëve në familjen e në komunitetin tuaj

pyetediramen @ kry eministria.al duke postuar videon tënde të drejtëpërdrejtë nga celulari”, shkruan Rama.