Shqiptarët e duan shumë/ Aida Shtino jep lajmin e mirë: Do rrikthehem në ekran

Do të rikthehen shumë shpejt pranë publikut të tyre, dy gazetaret e njohura, të cilat i kanë munguar ekraneve në vend, prej disa kohësh.

Aida Shtino dhe Juela Meçani, do të mbërt hejnë teleshikuesit përpara ekraneve të televizorit Fax News, cdo të martë dhe të premte në orën 20 e 30, e ku do të trajtojnë tema që lidhen me politikën, e identitetin, që shpesherë është harruar dhe nëpërkëmbur.

Emisioni ”Pus hteti” do të drejtohet nga gazetarja Juela Meçani dhe do të transmetohet çdo të martë në orën 20 e 30.

Emisioni “Pushteti” do të trajtojë jo vetëm temat politiko-sociale të ditës, jo vetëm pas-zhvillimet e parlamentit, marrëveshjeve ndërpartiake, lajmeve të fundit, përplasjeve e përqafimeve politike.

Ai do të gërrvishtë edhe ngjarje me sensibilitet publik, që presin zgjidhje nga politika, si dhe zhvillimet e pritshme apo shkundjet e politikës nga qytetarët që kanë një sens kritik, kërkues e inve stig ues, me qëllim përmirësimin e jetës së tyre.

TE TJERA