Hapen dyert e mortit! Vëllai i Vilson Çutajt përl ot rrjetin: Na keni thy zemrën vlla, në këputët shpirtin…(Foto).

Familja e Vilson Çutaj ka hapur dyert e m.ortit, pasi sot do të përcjellin të birin, Vilsonin për në banesën e fundit. Në një status në rrjetet sociale, vëllai i Vilsonit, i cili la pas katër fëmijë, ka bërë një status prekës.

“Na keni k.ëput shpirtin e na e keni th.yer zemrën. Krishti të pastë në parrizë dhe ishAllah ke fëmijët me jetë e dritë,”- shkruan ndër të tjera Olsoni, teksa ka publikuar fotot e dy vi.ktimave, Klementit dhe Vilsonit.

Sot në fshatin Bajzë ka rënë z.ia. Klement Pepaj dhe Vilson Cucutaj do të përcillen për në banesën e fundit. Një ditë pasi u gjetën të vr.arë nga kushëriri i tyre Daniel Pepaj. Babai i këtij të fundit është vënë në pr.anga pasi ak.uzohet se ka pasur dijeni për k.rimin dhe për pesë ditë kërkime nuk ka folur. Ai aku.zohet edhe për kultivim të lëndëve na.rkotike.

Sh.erri mes kushërinjve erdhi pas ak.uzave se Danieli i kishte vj.edhur Vilsonit 50 kg k.anabis.

TE TJERA