Malësi e Madhe/ Ngujohet babai i Danjelit, mori ulti matum nga familja Çutaj për të treguar brenda afatit se…

601

De.taje tr.onditëse dalin në dritë nga zhd.ukja e tre të rinjve në Malësinë e Madhe, ku ka shumë dys.hime se Danjel Pepaj ka vr.arë Vilson Çutajn dhe Klement Pepajn. Gazetari Senad Nikshiqi ka siguruar dës.hminë e disa banorëve të fshatit Vrith. Sipas tyre ka shumë dy.shime se ai i ka që.lluar me ar.më z.jarri, pas she.rrit për parcelat me k.anabis.

Duke u bazuar tek këto dy.shime, mendohet se pasi i ka që.lluar me ar.më, Danjel Pepaj dy.shohet se ka telefonuar vëllain e tij që ndodhet në Itali duke i treguar se çfarë ka ndodhur dhe duke i thënë se “njërin e kam që.lluar në ballë direkt ndërsa për tjetrin nuk e di nëse ka vd.ekur apo jo”. Vëllai i tij dy.shohet se i është përgjigjur duke i thënë “spostohu 30 metër dhe që.llo edhe veten se nuk ke çfarë bën më”.

Në linjën e dyshimeve mendohet se Pepaj ka zbritur nga mali dhe se ka shkuar në shtëpinë e tij dhe ka ndërruar rrobat. Më pas një person ka dy.shime se e ka shoqëruar nga banesa deri në Zagorë. Aty Danjel Pepaj i ka kërkuar një tjetër personi që ta çojë me makinë drejt Kastratit në Malësinë e Madhe duke paguar një shumë më të madhe parash për këtë rrugëtim që nuk është e zakonshme.

Që nga ky moment është e paqartë se ku ndodhet Danjel Pepaj i cili mësohet se ka thënë gjithashtu se “jam penduar që nuk kam që.lluar edhe vëllanë e Vilsonit se për ata dy nuk e kam problem”.

Danjel Pepaj dy.shohet se në ndonjë banesë gjatë rrugës është mjekuar në rrugë popullore pasi ka patur dë.mtime të konsiderueshme nga go.ditjet. Më pas ka përfunduar në Kastrat ndërsa nuk dihet nëse është ende aty apo është fshehur në ndonjë vend tjetër. Po ashtu nuk dihet nëse ai ndodhet ende në Shqipëri, apo ka kaluar në Malin e Zi.

Ndërkohë sipas burimeve nga fshati Vrith babai i Danjel Pepaj, Rrok Pepaj është ng.ujuar në shtëpinë e tij pasi familja Çutaj i ka vendosur një ult.imatum për të treguar çfarë ka ndodhur dhe mbi fatin e tr.upave të djemve. Ky afat tashmë ka mbaruar para dy netësh dhe tashmë Rrok Pepaj ndodhet i ng.ujuar.

Deri para dy netësh familjet të gjitha bashkë në besë ndaj njëri-tjetrit kanë kërkuar për trupat, por tashmë ult.imatumi ka përfunduar. Sipas burimeve kushërinjtë e Vilson Çutaj kanë ardhur nga jashtë Shqipërisë pas kësaj ngjarje të rëndë.

Policia vendore e Shkodrës ka kërkuar nga ajri përmes një droni përveç kërkimit fizik por deri më tani ende nuk janë gjetur tru.pat që mendohen si të vr.arë.

Nga ana tjetër banorë dhe familjarë janë penguar që të kërkojnë në gjithë territorin malor duke qenë se dy.shohet se ka ende parcela atje të cilat këto ditë presin që të korren. Pas korrjes së par.celave pritet që të ketë më shumë shpresë për të gjetur tr.upat e paj.etë.