Stresi rrëfen peng un e “JETES”: E kam pikë në ze mër të takoj njëherë Erion Veliajn

170

Këngëtari Arkimed Lushaj është shprehur se ka pikë në ze mër që të takojë njëherë kryetarin e Bashkisë Tiranë. I ftuar në studion e “NIN”, Stresi tha se do të donte shumë që ta shikonte njëherë Veliajn, pavarësisht përpla sjeve që ka pasur me të.

 

Pjesë nga biseda

Gazetari: A ke diçka pikë në zemër?

 

Stresi: Normalisht që kam. Normalisht. Pikë në ze mër…më ka mbetur të shikoj Erion Veliaj, ta shikoj atë njeri. E vetmja gjë që më ka nge lur pikë në zemër është ta takoj.

 

Gazetari: S’paske pika të rënda

 

Stresi: Po, këtë kam pikë në zemër…

 

Stresi dhe Erion Veliaj njihen për përplasjet e shumta që kanë pasur në distancë. Reperi madje, ka of enduar edhe me fjalë ban ale, kryetarin e Bashkisë Tiranë.