“Maskat”, është rubrika më e re e emisionit “E Diell”, e drejtuar nga moderatorja Megi Pojani.

Personazhe të njohur, që nuk janë profesionistë në muzikë, do të sfidojnë veten para një jurie të përzgjedhur. Juria e përbërë nga tekst shkruesi Olti Curri, këngëtaret Eranda Libohova dhe Zajmina Vajsari, e kishin jo të lehtë për të zbuluar personazhin që fshihet pas maskës.

Olti Curri ka dështuar për gjetjen e një personazhi duke u përballur me një dë nim. Curri është vënë përballë moderatores Ilda Bejleri dhe kantautores Rozana Radi dhe i është dashur që t’u thotë publikisht të “metat” e tyre.

“Ilda Bejleri është shumë nev rike dhe jemi zënë gjithmonë për njerëz të tjerë, jo më larg se dje u pajtuam pasi kishim disa ditë pa folur. Është një nga vajzat që është shumë e bukur live, nuk është se të zhgënjen nga ajo që shfaqet në ekran. Rozana Radi është njësoj si unë e së murë nga mendorja.

Është e nx ituar, edhe kur bën mirë, edhe kur bën keq. E mira e saj është që nuk i harron miqtë kurrë. Dhe i do shumë kafshët, edhe unë i dua shumë kafshët, por nuk i mbaj dot në shtëpi pasi jam alergjik ndaj tyre”, tha Olti.