HYRJELAJMEHOROSKOPINga dashuria, tek puna dhe ekonomia, parashikimi javor nga Jorgo Pulla për...

Nga dashuria, tek puna dhe ekonomia, parashikimi javor nga Jorgo Pulla për shenjat e zodiakut

DASHI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Dash i dashur, këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë komunikimit pasi kontrasti midis Merkurit tek Akrepi dhe Uranit tek Demi tregon se mund të thuhen fjalë që do të ngrenë polemikë. Këto polemika mund të kenë të bëjnë me disa çështje financiare por ju jeni thirrur të mbani një profil të ulët në mënyrë që të shmangni përshkallëzimin e çdo mosmarrëveshje që mund të ekzistojë me të tjerët.Në fund të javës në katrorin e Diellit në Peshore me Jupiterin në Bricjap mund t’ju bëjë të merrni një vendim “me zemër të lehtë” për një çështje profesionale ose personale, por mos harroni se indiferenca nuk është e dobishme këto ditë. .

Dashuria – Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje fjalëve që mund të thuhen midis jush dhe partnerit tuaj pasi duket se këto mund të krijojnë disa mosmarrëveshje.Kontrasti i Merkurit / Uranit mund të ngrejë edhe më shumë tonet dhe kjo është diçka që duhet të keni parasysh.Nëse jeni i lirë, mos bëni lëvizje që përfshijnë rrezikun e një historie të re apo të fundit romantike, pasi këto ditë kërkojnë maturi dhe vëmendje ndaj lëvizjeve dhe veprimeve tuaja.

Puna dhe Ekonomia – Katrori i Marsit të kundërt që është në shenjën tuaj të zodiakut me Plutonin në Bricjap tregon se edhe këtë javë ka të ngjarë të ketë lojëra me fuqi dhe autoritet imponues në mjedisin tuaj profesional.Eshtë një fakt që nuk ju pëlqejnë këto lloj lojërash, por këtë javë duhet të jeni shumë të kujdesshëm në mënyrën se si i menaxhoni ato. Mos bini në grackën e “pagimit me të njëjtën monedhë”, pasi veprimi do të sjellë reagimin përkatës dhe pasojat mund të jenë të mëdha.

DEMI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Dema, vetëkontrolli për ju duket se është i vështirë për këtë javë pasi kontrasti i formuar nga Mërkuri në Akrep me Uranin në shenjën tuaj, tregon se do të ketë disa çështje për të cilat do të dilni nga mendja. Kushtojini vëmendje të veçantë komunikimit dhe fjalëve pasi ato kanë fuqinë të lëndojnë si dhe të krijojnë polemika të forta. Të Dielën 11/10 katrori i Diellit i vendosur në shenjën e Peshores me Jupiterin e vendosur në Bricjap, do të sjellë diskutime dhe komunikim të këndshëm me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë. Sidoqoftë, mos harroni se mund të dëgjohen gjëra që do të kenë një mbidozë.

Dashuria – Nëse jeni tashmë në një lidhje, diskutimet me partnerin tuaj mund të jenë një fushë beteje këtë javë dhe kontrasti i Merkurit / Uranit mund t’i bëjë gjërat më të vështira nëse nuk tregoni maturinë e nevojshme. Shmangni bisedat që mund të dëmtojnë partnerin tuaj veçanërisht nëse nuk i keni fjalët, thjesht do i thoni në nervat tuaja. Nëse jeni i lirë gjatë fundjavës është e mundur të bëni disa diskutime me njerëz interesantë, por stabiliteti nuk është një element i ditës.

Puna dhe Ekonomia – Vëmendja është e nevojshme për të zgjidhur detyrimet tuaja profesionale pa lënë ndonjë çështje në pritje, pasi që këtë javë do të ketë një tendencë për të shmangur çështjet e kërkuara dhe çështjet që lidhen me punën. Gjatë gjysmës së parë të javës, mund të ketë disa mosmarrëveshje me kolegët tuaj, por ju duhet t’i kapërceni ato jo me përpjekje, por në mënyrën e duhur. Në gjysmën e dytë të javës duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë personave me të cilët do të shoqëroheni, pasi duket se disa njerëz do të përpiqen t’ju afrohen në mënyrën e tyre, në mënyrë që t’ju sjellin në masat e tyre.

BINJAKËT JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Binjakë të dashur, këtë javë, me kundërshtimin e Mërkurit në Akrep dhe Uranit në Demi, duket se do të merrni pjesë në disa diskutime që përfundimisht do të çojnë në polemika. Kushtojini shumë vëmendje polemikave që mund të lindin në mjedisin tuaj të punës, pasi këto mund të ndikojnë edhe në punë.Katrori i Marsit të kundrët në Dash dhe Plutoni në Bricjap do të zhvillohet në mes të javës dhe mund t’ju bëjë të ndieni se disa njerëz po përpiqen t’ju kontrollojnë.

Dashuria – Këto ditë do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit pasi kontrasti i Merkurit / Uranit mund të krijojë tension dhe probleme në të. Nëse tashmë jeni në një lidhje, shmangni grindjen me partnerin tuaj për detyrat e përditshme që mund të zgjidhen me pak vullnet të mirë. Nëse jeni të lirë, katrori i Diellit që është në Peshore me Jupiterin në Bricjap më 11/10 krijon pritshmëri të mëdha nga një njohje e re, por derisa të shihni nëse dhe në çfarë mase i përgjigjen realitetit, do të ishte mirë të mbani një shportë të vogël.

Puna dhe Ekonomia – Këtë javë ka të ngjarë që disa diskutime të lindin me rastin e çështjeve të punës. Kjo javë është e shkëlqyeshme për ju që keni një projekt pune në pritje dhe dëshironi ta përfundoni atë. Diskutimet në lidhje me punën do të jenë të shpeshta gjatë javës dhe është e mundur të merren informacione shumë të rëndësishme prej tyre.

GAFORRJA JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Gaforret këtë javë ka të ngjarë të kontaktojë dhe të komunikojë me njerëz që do të ndjehen sikur po krijojnë tension, prandaj përpiquni të shmangni paraprakisht njerëzit që i njihni paraprakisht se ky është hobi i tyre. Kontrasti i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi forcon atmosferën dhe nuk ndihmon në zhvillimin e qetë të diskutimeve! Në mes të javës në katrorin e Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap, ai ju thotë të ruani çështjet profesionale pasi mund të ketë një sfond në njërën prej tyre.

Dashuria – Këtë javë duhet të jeni në humor të mirë ndaj partnerit tuaj, diçka që nuk do të jetë e lehtë, por është e nevojshme, në mënyrë që të mos transferoni acarimin nga puna në shtëpi. Sheshi i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Bricjap do të zhvillohet në fund të javës dhe tregon se ka shumë të ngjarë që ju të mos matni saktë një situatë që ekziston në një çështje emocionale. Do të ishte mirë të shmangni veprime që mund të përshkruhen si “të rrezikshme”, të paktën për këto ditë.

Puna dhe Ekonomia – Puna do të luajë një rol të madh në disponimin tuaj dhe është e mundur të përcaktoni sjelljen tuaj ndaj të dashurit tuaj. Katrori i Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap, tregon se mund të ketë konfrontime me bashkëpunëtorët tuaj me rastin e disa çështjeve profesionale. Mundohuni t’i rregulloni me durim, përndryshe do të shumëzohen shumë lehtë!

LUANI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Luanë të dashur, këtë javë ka të ngjarë të ketë diskutime mbi çështje familjare si dhe çështje pune që do të japin tonin. Kjo do të ndihmohet nga kontrasti i Merkurit në Akrep me Uranin tek Demi dhe ka shumë të ngjarë të çojë në konflikte edhe me të dashurit tuaj. Komunikimi do të ketë një “ton agresiv” këtë javë dhe është diçka që duhet ta mbani mend. Të Dielën 11/10 katrori i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në shenjën e Bricjapit, krijon mbi-optimizëm i cili mund të jetë shumë i mirë për gjendjen tuaj shpirtërore por nuk do t’ju ndihmojë të shihni në dimensionin e tyre të duhur disa çështjet. Kushtojini më shumë vëmendje çështjeve që shqetësojnë njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë.

Dashuria – Çfarëdo që thuhet midis jush dhe partnerit tuaj ose-nëse jeni i lirë- dikujt që ju intereson këtë javë do të ketë një aluzion të ekzagjerimit që mund të çojë në polemikë. Për këtë arsye ju jeni thirrur të jeni shumë të kujdesshëm me mënyrën e shprehjes, pasi vetëm kjo mund të zvogëlojë shanset e tensionit.Nëse jeni i lirë katrori i Diellit me Jupiterin mund të sjellë njohje të reja, por duhet të mbani një shportë të vogël pasi ato mund të kenë një kohëzgjatje të kufizuar.

Puna dhe Ekonomia – Klima në punë mund të jetë e çuditshme këtë javë pasi kontrasti i Merkurit / Uranit tregon se të gjithë – përfshirë ata dhe ju – duan të thonë gjëra të cilat, nëse thuhen, do të shkaktojnë tension. Mos harroni se duhet të gjeni fjalët e duhura për të thënë diçka që dëshironi, pasi reagimi i të tjerëve do të varet nga to. Kjo javë nuk është e përshtatshme as për premtime dhe as për zbatimin e planeve madhështore, kështu që nëse keni diçka të tillë në mendjen tuaj, është më mirë të mbani një qëndrim pritjeje.

VIRGJËRESHA JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Për Virgjëreshat këtë javë sundimtari juaj në shenjën e Akrepit do të formojë një kontrast me Uranin në Dem, i cili do të krijojë terren pjellor për rivalitete dhe polemika. Komunikimi që do të keni me njerëzit në mjedisin tuaj miqësor mund të sjellë në pah mosmarrëveshje, kështu që nëse doni të shmangni skenarin e mësipërm, duhet të jeni shumë të kujdesshëm në mënyrën e shprehjes së pikëpamjeve tuaja! Më 8/10 katrori i Marsit të kundërt që ndodhet në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap, të kthen vëmendjen tek sektori romantik pasi mund të ketë disa çështje që duhen zgjidhur menjëherë.

Dashuria – Kjo javë “mban erë si barut” për sa i përket komunikimit, kështu që duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe mënyrës se si zgjidhni disa mosmarrëveshje që mund të lindin me partnerin tuaj. Mos harroni se kundërshtimi i Merkurit me Uranin dhe sheshi i Diellit i vendosur në Peshorja me Jupiterin e vendosur në Bricjap, do të bëjë që çdo mosmarrëveshje të qëndrojë përpara një pasqyre zmadhuese që rezulton në dimensione. Nëse jeni akoma i lirë dhe jeni i interesuar të komunikoni me një person specifik duhet të jeni shumë të kujdesshëm në mënyrën se si ta bëni, në mënyrë që të mos ketë keqkuptime.

Puna dhe Ekonomia – Këtë javë ka shumë të ngjarë që të krijohen disa çështje të cilat nuk do të shqetësojnë temën e punës por komunikimin që do të ekzistojë për çështjet e punës. Katrori i Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin në shenjën e Bricjapit, tregon se do të vini në kontakt me njerëz që do të përpiqen të ndikojnë në disponimin tuaj dhe t’ju irritojnë. Përdorni aftësitë tuaja diplomatike dhe komunikuese, sikur të doni është e sigurt që mund ta shmangni këtë “kurth” dhe t’u mos u bëni një favor.

PESHORJA JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Ju Peshore, këtë javë do të përqendroheni më shumë në çështje që lidhen me sektorin financiar dhe ka shumë të ngjarë që ato të shfaqen dhe disa detyrime që duhet të shlyhen menjëherë. Kontrasti i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi, mund të krijojë tension edhe gjatë përmbushjes së detyrimeve të përditshme dhe kjo është diçka që duhet të keni parasysh.Më 8/10 katrori i Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin e vendosur në Bricjap krijon një klimë shumë stresuese në mjedisin profesional.Mos harroni aftësitë tuaja diplomatike pasi ato janë të domosdoshme në mënyrë që të dilni nga ato të padëmtuara.

Dashuria – Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe komunikimit që ekziston me njerëzit që ju interesojnë pasi kontrasti Mërkuri / Urani tregon se ky komunikim mund të shoqërohet me tension. Për shkak të faktit se klima do të jetë e çuditshme në përgjithësi, përpiquni të shmangni çdo lëvizje që mund të përshkruhet si e rrezikshme, të paktën për këto ditë. Në fundjavë do të ketë një mundësi për t’u afruar me një person që do të krijojë disponimin tuaj, por katrori i Diellit që është në shenjën tuaj të zodiakut me Jupiterin në Bricjap tregon se mund të ketë eksitim të tepërt, i cili nuk do t’ju ndihmojë të lëvizni në drejtimin e duhur.

Puna dhe Ekonomia – Çdo gjë që ka të bëjë me punën këtë javë do të ketë një farë vështirësie dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm me detyrimet dhe rregullimet profesionale në mënyrë që të shmangni kurthet dhe gabimet. Kundërshtimi i Merkurit / Uranit që do të zhvillohet në fillim të javës ju thotë të keni kujdes sidomos në rast se duhet të vendosni përtej çështjeve profesionale dhe disa financiare, pasi duket se kjo e fundit do t’ju irritojë. Jini të durueshëm për këtë javë pasi nuk do të jetë shumë e dobishme në trajtimin e punëve tuaja, por kjo është diçka e përkohshme.

AKREPI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Akrepa të dashur këtë javë ka të ngjarë të hyjë në procesin e komunikimit me të dashurit tuaj, bashkëpunëtorët tuaj si dhe njerëzit e afërt me ju. Kontrasti i Merkurit – i cili është në shenjën tuaj dhe ju bën veçanërisht komunikues – me Uranin tek Demi tregon se ky komunikim mund të ngrejë probleme dhe të krijojë polemika këto ditë. Për këtë arsye duhet të zgjidhni me kujdes njerëzit me të cilët do të shoqëroheni pasi një zgjedhje e gabuar mund të hapë një diskutim i cili do të përfundojë me polemika. Të dielën katrori i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin tek Bricjapi krijon sjellje arrogante, të cilat duhet të shmangen pasi ato mund të çojnë në vendime të gabuara.

Dashuria – Komunikimi me partnerin tuaj mund të jetë paksa i vështirë këtë javë pasi duket se kontrasti i Merkurit / Uranit do të aktivizojë atmosferën. Në rast se duhet të zgjidhni çështje të rëndësishme që ju shqetësojnë së bashku, nuk duhet të harroni rolin e rëndësishëm që luan disponimi i mirë për çdo zgjidhje. Nëse jeni beqarë, ka shumë të ngjarë që të takoni një person nga e kaluara dhe nuk përjashtohet që ky takim të krijojë sfondin për të krijuar përsëri një romancë mes jush.

Puna dhe Ekonomia – Çdo gjë që lidhet me punën kërkon vëmendje këtë javë pasi sektori profesional duket se është kryesisht përgjegjës për zhgënjimin tuaj. Komunikimi do të luajë një rol të madh në shlyerjen e detyrimeve të biznesit dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh. Katrori i Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap më 8/10, tregon se nuk do të jetë e lehtë të mbash disponimin tënd të mirë nëse sheh që dikush po përpiqet të të menaxhojë, megjithatë do të jetë më lehtë të vendosesh ndonjë çështje nëse nuk mërziteni.

SHIGJETARI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Shigjetarë të dashur, këtë javë duket se po shfaqet me disa mendime nga e kaluara, të cilat do t’ju bëjnë të shqetësoheni ose mund të irritoheni. Kontrasti i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi mund të sjellë në plan të parë gjithçka që ju shqetëson, por kjo do të jetë një mundësi e mirë për ta zgjidhur atë. Katrori i Marsit që lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap nuk do të ndihmojë çështje që lidhen me sektorin financiar, prandaj përpiquni të jeni të kursyeshëm me shpenzimet tuaja këto ditë.

Dashuria – Çdo gjë që lidhet me marrëdhënien tuaj ose një çështje romantike në pritje mund t’ju “shqetësojë” këtë javë, pasi kontrasti i Merkurit / Uranit nuk ndihmon për të krijuar një atmosferë të mirë dhe të qetë midis jush dhe të tjerëve. . Për këtë arsye, nëse tashmë jeni në një marrëdhënie që ju intereson, përpiquni të mbani një ton të butë dhe të mos “shtoni vaj në zjarr” me diçka që do të thoni. Nëse jeni përsëri të lirë katrori i Diellit që është në shenjën e Peshores me Jupiterin në Bricjap që do të zhvillohet në fund të javës, mund të sjellë momente të këndshme me një person specifik të cilat mund të mos zgjasin.

Puna dhe Ekonomia – Puna dhe gjithçka që lidhet me të këtë javë do të jetë një fushë stresi për ju, prandaj përpiquni t’i jepni përparësi për të zgjidhur çështjet e saj në pritje. Kontakti me njerëz që janë në të njëjtin ambient profesional pasi ju mund të mos jetë aq “i lehtë” këto ditë, pasi katrori i Marsit në kundërshtim të vendosur në Dash me Plutonin e vendosur në Bricjap tregon se do të ketë lëvizje që do t’ju ndihmojnë krijojnë acarim. Mbani distancën tuaj nga njerëzit që përpiqen të tregojnë fuqi dhe përqendroheni në punë.

BRICJAPI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Për Bricjapët, një javë e vështirë fillon për ju, por me lëvizjet e duhura nga ana juaj, ju do të jeni në gjendje të shmangni “shkëmbinj nënujorë” dhe kurthet e komunikimit që mund të ekzistojnë. Kundërshtimi i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi mund të krijojë tension në një çështje personale nga e cila, megjithatë, është e mundur që diçka pozitive të dalë! Më 8/10 katrori i Marsit të kundërt nga shenja e Dashit tek Plutoni që është në shenjën tuaj, tregon se do të përpiqeni me çdo mënyrë të fitoni një përballje që mund të ekzistojë midis jush dhe të dashurit tuaj. Shmangni goditjen “nën rrip” pasi është diçka që mund të bëjë bumerang për ju.

Dashuria – Çdo gjë që ka të bëjë me fushën romantike fsheh surpriza këtë javë dhe kundërshtimi i Merkurit me Uranin do të kontribuojë në këtë, gjë që bën të pabesueshme të jetë e mundur! Nëse jeni tashmë në një lidhje përpiquni të shmangni shumë fjalë, pasi duket se ato mund të çojnë në polemikë të paktën për këto ditë. Nëse jeni përsëri të lirë duhet t’i kushtoni vëmendje çështjeve romantike pasi katrori midis Diellit në Peshore dhe Jupiterit në shenjën tuaj, tregon se do të keni prirjen për vendime impulsive, të cilat nuk do të sjellin rezultatet e pritura.

Puna dhe Ekonomia – Puna dhe detyrimet që rrjedhin prej saj do të luajnë një rol të rëndësishëm për gjendjen tuaj shpirtërore gjatë kësaj jave. Në fakt, është e mundur që mund të ketë disa çështje në lidhje me njerëzit në mjedisin tuaj profesional, të cilat do të duhet të zgjidhen. Kundërshtimi i Merkurit me Uranin nuk do të ndihmojë për të mbizotëruar në një klimë të qetë, prandaj shmangni hapjen e çështjeve komplekse dhe kërkuese. Ndërsa ditët kalojnë ju mund të vini re se situata të caktuara kanë krijuar presion, por mos harroni se kjo do të jetë e përkohshme.

UJORI JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Ujorët këtë javë ka të ngjarë të merrni pjesë në disa diskutime midis njerëzve që janë ose në familjen tuaj ose në mjedisin tuaj të punës, por që do të kenë një shkallë vështirësie dhe mund të krijojnë tensione. Kontrasti i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi mund të zmadhojë polemikat dhe mënyra e vetme për t’i shmangur ato është të mos filloni diskutime që e dini se mund të çojnë në tensione.Të Dielën 11/10 katrori i Diellit në shenjën e Peshores me Jupiterin në Bricjap mund të sjellë zbulime rreth çështjeve emocionale, kështu që duhet të tregoni vëmendjen e nevojshme për lëvizjet tuaja.

Dashuria – Çdo gjë që lidhet me çështje të zemrës mund të mos duket se është një përparësi këtë javë, pasi mendja juaj është për çështje në punë ose në shtëpi.Nëse jetoni me partnerin tuaj nën të njëjtën çati duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe çështjeve të shtëpisë, pasi ata janë të aftë të krijojnë mosmarrëveshje të forta mes jush. Nëse jeni përsëri të lirë është e mundur që një person me të cilin keni pasur një histori romantike në të kaluarën t’ju afrohet, por mos e nënvlerësoni situatën pasi sikur ta bëni atë mund të habiteni.

Puna dhe Ekonomia – Puna dhe detyrimet që e shoqërojnë atë mund të jenë një “dhimbje koke” për ju këtë javë, por kjo është diçka e përkohshme. Kontrasti i Merkurit / Uranit nuk nxit një atmosferë të qetë midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj profesional dhe do të kërkojë përpjekje të veçanta nga ana juaj. Kjo javë nuk favorizon diskutimet dhe marrëveshjet e reja dhe në rast se disa prej tyre duhet të bëhen menjëherë, do të duhet të armatoseni me humor të mirë dhe durim!

PESHQIT JAVOR – 05/10/2020 TO 11/10/2020

Peshqë të dashur, këtë javë do të kapni veten duke menduar më shumë për çështje që lidhen me jetën tuaj personale ose një person që ju intereson, me rezultatin që gjithçka tjetër të shkojë në automatik. Kontrasti i Merkurit në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi mund të sjellë lajme për njerëz të veçantë që do t’ju befasojnë. Mund të krijojë gjithashtu shumë tension në ndërveprimet e përditshme, diçka që do të duhet të keni në mendje. Katrori i Marsit të kundërt në shenjën e Dashit me Plutonin në Bricjap do të zhvillohet në mes të javës dhe ju thotë të mbani distancën tuaj nga njerëzit që ndihen nën presion ndaj jush për ndonjë arsye.

Dashuria – Këto ditë është e mundur që barrierat e komunikimit të lindin në një njohje romantike pasi kundërshtimi i Merkurit me Uranin nuk ndihmon shumë.Nëse tashmë jeni në një lidhje, shmangni përfshirjen në çështje që shqetësojnë njerëzit përreth jush, pasi ato mund të krijojnë konfrontime midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni të lirë mund të keni lajme për një person që ju intereson, por do të ishte mirë ta vlerësonit me kujdes për të parë nëse ato korrespondojnë vërtet me realitetin.

Puna dhe Ekonomia – Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që lidhen me punën, pasi duket se këto do të kenë një shkallë të vështirësisë. Kundërshtimi i Merkurit / Uranit që do të zhvillohet në fillim të javës dhe sheshi midis Diellit / Jupiterit që do të zhvillohet në fund të javës, nuk duket se promovojnë një atmosferë të qetë dhe komunikuese në mjedisin profesional. Në mënyrë që të shmangni sa më shumë pasojat e kësaj, duhet nga njëra anë të mbani disponimin tuaj të mirë dhe nga ana tjetër të kontrolloni me kujdes informacionin që merrni nga ata që ju rrethojnë.

TE TJERA

spot_img