Ne nje kohe kur ne te gjitha pikat turistike ne Shqiperi synojne qe te punojne sa me shume duke marre parasyshe pasojat e lena nga pandemia e koronavirusit ne qendren shendetesore ne Theth ndodh e kunderta.

Duket se ne kete qendre shendetesore stafi mjeksor duhet te merret ne telefon qe te vijne ne vendin e tyre te punes pasi per ndryshe nuk gjenden aty.

Keshtu te gjitje vizitoret e Thethit ne rastet kur kane ndonje emergjence duhet te lusin fatin qe te gjejme stafin i cili duhet te jete ne gadishmeri pasi edhe numrat e telefonit qe kane lene te vendosur tek dera njeri prej tyre i cili eshte 0688066421 nuk ekziston.

Ndersa nurmi tjeter i cili eshte 0682274*** dhe nuk po e publikojme te plote per arsye privatsie duket me shume si numer personal por qe gjithesesi nuk pergjigjet askush edhe pse tentativat kane qene te shumta.

E gjitha kjo situate nuk eshte aspak normale pasi ne fund te fundit ky staf mjeksor paguhet nga taksat e cdo shqiptari por me motivacionin per te qendruar ne gadishmeri te atyre qe kame nevoje.

Vete banoret shprehin shqetesimin se kur ne kete qendre mjeksore nuk i rrihet ne gadiahmeri pikeriaht vizitoreve imagjoni vete atyre qe jetojne gjate gjitje vitit…