Publikohen rregullat e reja, ja si dhe ku te aplikoni per Lotarine Amerikane DV-2022

118

Departamenti Amerikan i Shtetit, Zyra e e Çështjeve Konsullore publikoi para pak ditesh rregullat e reja per te aplikuar per Lotarine amerikane DV-2022.

Ne faqen zyrtare te DASH mund te gjeni Instruksione