Gazetari Artan Hoxha ka publikuar në rrjetet sociale një fenomen të veçantë që ka vëne re me motin gjatë natës që lamë pas.

“Perfundimisht ky mot eshte çmendur, temperaturat ne oren 3:31 te nates, në qytetet kryesore në ultesiren perendimore dhe në juglindje, duke zbardhur 4 tetori,….

Dhe temperaturat ne 11:37 po te 4 tetorit, nuk kane asnje dallim nga i nxehti i korrikut apo i gushtit…

Eshte bere për plazh natën”, shkruan Hoxha.