Bashkeshortja me lot në sy i lutet burrit që qan tek Ardit Gjebrea: Nuk të kam tradhtuar, por ndodhi qe

650

Matilda ishte e ftuar sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”. 29-vjeçarja, nënë e 2 fëmijëve tregoi se tha shethemet që fshati ka bërë për të i janë kt hyer në ma kth dhe bashkëshorti i saj ka humb ur besimin te ajo.

“Jam martuar 16 vjeçe me shkuesi, me Ilian kemi shkuar shumë mirë, çif t me harmoni, na kishin zi li. E kam thir rur bashkëshortin sepse ka ndry shuar shumë dhe shk ak janë bërë thash ethemet. Para 2 muajsh unë nuk ndi hesha mirë, isha paq ejf dhe më morën prindërit e mi bashkë me femijet.

Na nd odhi edhe nje permb ytje dhe e kishim shtepine ne uje. Pas 6 ditesh me rr ne telefon burri dhe thote qe kishte degjuar fjale. Sikur une bashkeje toja me nje person nga fshati dhe kisha kr ijuar martese te dyte.

I thashë prinderve, ai erdhi dhe me gjeti te shtepia mamit dhe babit. Babi u nx eh sepse beson tek une. Kete personin për të cilin u hapën fjalët e njoh, e kam pare nga la rg. E kam takuar ne nje dyqan te fshatit. Në Facebook me ka bere nje ftesë para 1 viti. Burri me tha mos e prano. I bera bll ok atij personi dhe s’kisha asnje kon takt. Nuk di kush i ka perh apur keto fjale.

Burrit i vinin telefonata an onime dhe vendosem ta deno nconim ne po lici. Ky person na doli perba llë dhe i tha burrit tim më keni pri shur fam iljen. Unë ty apo ti mua i tha burri im. S’më qasin ne familje tha. Dua të vish të me besoj familja i tha. Bashkëshorti im nuk është më si perpara, ai dikur bente gjithçka për mua”, tregoi Matilda.

Iliri erdhi në studio dhe sapo pa Matildën në ekran e kuptoi për çfarë e kishte thi rrur. Ai u përl ot kur ajo nisi ta falenderonte dhe t’i kërk onte të ketë besim tek ajo.

“Ilir te kam thi rrur te te falenderoj per gjithcka ke bere per mua, te falenderoj qe ke nde njur prane meje, ke qene nje bashkshort i mire, baba shume i mire dhe kete gje dua ta rif itoj serish. Dua qe te me besosh mos degjosh fjalet e ke qija. Dua te kemi jet en qe kemi pasur. Fjalet nuk jan te verteta. Te dua p afund”, i tha Matilda bashkëshortit.

“Ajo e ka dashurine time, por une jam i vr are vete. Ne i kemi mba ruar ato muhabete. Eshte e falur per mua, perderisa se kam pare me sy te e mir s’kam pse t’i bie ne qafe. Une ate mora ate do mb aj”, tha Iliri dhe çif ti në fund u përqafua./Xing.al