COVID-19 ka prekur edhe aktoren Rajmonda Bulku. Ajo është shtruar në spital, në gjendje të qendrueshme shëndetësore.

Me mbi 20 role në filma dhe plot të tjerë në teatër, Rajmonda Bulku është nderuar me disa çmime.

Rajmonda Bulku ndërkohë mbahet mend jo vetëm si aktore, por gjithashtu dhe si pjesë e politikës dhe lëvizjes studentore të dhjetorit.