Zbulojeni të ardhmen tuaj nëpërmjet këtij testi

155

Nëse do tregoheni të drejtë kjo do t’jua thotë shumë të vërteta për të ardhmen tuaj. 1 – Cila është ngjyra që ju pëlqen :

E kuqja – e zeza – blu – jeshile – e verdha 2 – Shkronja e parë e emrit tuaj ? 3 – Muaji në të cilin keni lindur? 4– Kë pëlqeni më shumë? Të zezën apo të bardhën? 5 – Emrin e dikujt i cili është i së njëjtës gjini më ju? 6 – Numri juaj favorit? 7 – Kë pëlqeni më shumë? Kalifornia – Florida ? 8 – Kë pëlqeni liqenin apo oqeanin? 9 – Thoni një dëshirë me mend!

Dhe përgjigjet vijojnë… 1 – Nëse keni zgjedhur ngjyrën;Kuqe: Jeni në gjendje alarmi dhe e keni jetën të mbushur më dashuri. Zezë : Jeni i mbyllur dhe agresiv. Jeshile : Shpirtin e keni të qetë dhe jeni në tërëzi. Blu : Jeni spontan, plot me puthje, dashuri dhe jeni njeri me sedër. Verdhë : Jeni njeri i lumtur.. Atyre që janë me humor të keq i jepni keshilla pozitive. 2 – Nëse shkronja e parë është;

A-K Në jetën tuaj ka dashuri me bollëk dhe miqësi të shumta. L-R Mundoheni ta shijoni jetën në maksimum, së shpejti jeta juaj do të rifilloj nga e para. S-Z Keni dëshirë të ndihmoni të tjerët, e ardhmja juaj premton shumë.

3 – Nëse muaji që keni lindur është; Janar -Shkurt -Mars : Viti do të vijë i bukur për ju. Do të zbuloni së do të bini në dashuri me një përson i cili nuk ju ka shkuar kurrë në mend. Prill-Maj-Qershor : Do të bëheni zotërues në një lidhje dashurie e cila do të zgjasi në pafundësi. Korrik- Gusht-Shtator : Do të kaloni një vit shumë të bukur ndër të tjera do të përjetoni eksperienca të cilat do t’jua ndryshojnë jetën që nga rrënjët.. Tetor-Nëntor-Dhjetor : Dashuria do të jetë e mrekullueshme, do të gjeni njeriun e ëndrrave.

4 – Nëse keni zgjedhur E zeza: Jeta juaj do t’i drejtohet një mënyre krejt tjetër. Kjo do të jetë gjëja më e mirë dhe nga ky ndryshim ju do të jeni të kënaqur.E bardha : Zotëroni miq të cilët ju plotësojnë dhe mund të bëjnë çdo gjë për ju por ndoshtaa ju nuk e keni kuptuar këtë.

5 – Ky person është miku juaj më i mirë. 6 – Ky numër tregon numrin e miqve në jetën tuaj. 7 – Nëse keni zgjedhur; Kaliforninë : Ju pëlqejnë aventurat. Florida : Jeni një person paksa përtac. 8 – Nëse keni zgjedhur; Liqen : Jeni një person shumë i lidhur me të dashurin/dashuren por edhe me miqtë e familjen. Oqean: Spontan dhe keni dëshirë t’i bëni të tjerët të ndihen mirë. 9 – Dëshira juaj do të plotësohet nëse punoni shumë dhe varet pak nga rezultatet më lartë.