“Presidenti i SHBA, Donald Trump do të vu ajë nga një sëmundje vde kjepr urëse në vitin 2020 dhe ai i Rusisë, Vladimir Putin do t’i mbijetojë një at en ta ti. Kështu kishte parashikuar bullgarja e njohur me nofkën Baba Vanga ndër ngjarje të tjera për vitin 2020.

Presidenti Amerikan, Donald Trump rezultoi pozitiv me COVID-19 një ditë më parë dhe gjithashtu është bërë e ditur se përfundoi në spital disa orë më vonë. Deri më tani parashikimi i Baba Vangës ka rezultuar i saktë pasi sëmundja me të cilën është infektuar Trump është vd ekjeprurëse por mbetet ende për tu parë në ngjarjet në vazhdim.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parashikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të su l m eve te rro ris te të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Edhe pse ajo ndërroi jetë në 1996, parashikimet e saj shkojnë deri në vitin 5079 dhe ajo çka mistikja ka rezervuar për këtë vit është shumë shqetësuese për Shtëpinë e Bardhë, Kremlinin dhe qytetarët e Europës.

Megjithatë, presidentët Trump dhe Putin mund të rrinë të qetë nga fakti se parashikimet e vitit të kaluar ishin shumë të ngjashme dhe asnjë fat i keq nuk i përndoqi ata gjatë 2019. Baba Vanga, e cila vd iq në moshën 85 vjeç, në vitin 1996, njihej gjithashtu si ‘Nostradamusi i Ballkanit’.