Një burrë që ka hyrë pa leje në dhomat e pacientëve, është filmuar teksa ka dalë, duke përdorur dritaren, në mënyrë që mos ta shohin rojet e spitalit.

Siç shihet dhe në videon e publikuar nga emisioni “Stop”, burri në fjalë, pas ka mbaruar vizitën në repartin e kardiologjisë, ka dalë nga dritarja. Pranë tij, ndodhet dhe një grua që e shtynë të dalë.

Momenti në minutën 03:35

“Jepi dil, se s’ke rrugë tjetër, po dil,”- dëgjohet të thotë ajo, ndërkohë që burri hipën mbi tavolinë dhe kapërcen hekurat e dritares.