Dashi

Hëna do të jetë e pranishme në shenjën tuaj duke favorizuar jetën sentimentale. Nga ana tjetër planeti Mars do të jetë shumë i favorshëm në këtë periudhë. Në punë, nëse jeni të angazhuar me kohë të pjesshme dhe ndjeni nevojën për më shumë, nuk do të vonojnë zgjidhjet.

Demi
Zhvillime pozitive do të ketë për dashurinë, ku historitë e lindura së fundmi do të rezultojnë vërtetë të rëndësishme. Në punë mund të përballeni me disa probleme që kanë të bëjnë me paratë, por gjithsesi do të jeni të vlerësuar për idetë që keni.

Luani
Historitë që kanë lindur në javët e fundit do të vazhdojnë qetësisht, ku do të favorizohen takimet e reja. Në punë, do të ketë zhvillime të favorshme.

Peshqit
Prania e Hënës tek të lindurit e shenjës së dashit gjatë kësaj dite, do të sjellë zhvillime të bukura. Çiftet që janë bashkë prej kohësh, do të kenë mundësi që të organizojnë diçka të bukur. Në punë do të ketë zhvillime pozitive, dhe ekziston mundësia që të përfundoni një projekt me rëndësi brenda pak javësh.