Kreu i Shtetit Ilir Meta është në zi pasi miku i tij ka ndërruar jetë.

Me një mesazh të ndjerë kushtuar besnikërisë dhe vlerave njerëzore të mikut të tij, Meta shkuar se ai fitoi betejën me virusin , por nuk mund të fitonte ndaj pasojave që COVID-19 i la nga pas. Kreu i shtetit tregon se ai kurrë nuk ka përfituar nga pozicionet që ka pasur dhe se ishte një njeri me zemër të madhe.

“Ndaj dhimbjen për humbjen e një miku besnik e zemërmirë, Hekuran Dokos, i cili edhe pse arriti ta largojë virusin nga trupi i tij nuk arriti t’i mundë pasojat që i la. Hekurani ishte një bashkëpunëtor në kohë të vështira, i palëvizur në bindjet e tij. Ai kurrë nuk kërkoi të përfitonte nga miqësia jonë, përkundrazi la vend në zemrën e miqve të tij nga karakteri që kishte, integriteti dhe vlerat e larta njerëzore.

U prehsh në paqe miku ynë Hekuran Doko! COVID-19 vazhdon të jetë rr ezik e kërc ënim për jetët tona. Është e rëndësishme për secilin të tregojë kujdes personal duke respektuar të gjithë masat e këshilluara nga ekspertët dhe të lehtësojmë punën e mjekëve e personelit shëndetësor në këtë betejë të gjatë e të vështirë. Njëkohësisht edhe institucionet shtetërore duhet të tregojnë më tepër përgjegjshmëri”, shkruan Meta.