Plani i PD-së për rimëkëmbjen ka përplasur në distancë kryeministrin Edi Rama dhe kryedemokratin Lulzim Basha, Ky i fundit i ka kthyer përgjigje ironisë së kreut të qeverisë.

“Gërrvërret prej palaçoje nuk e mbulojnë dot dështimin tënd dhe krizën ku i ke zhytur njerëzit. Pas çdo gërrvërri ti fsheh vjedhjet e qeverisë prej miliona eurosh, si mbrëmë me inceneratorët.

Para që duhet të shkojnë te shëndetësia, të papunët, pensionistët e biznesi në krizë”, shkruan Basha.