Aktori del në skenë si e ka bërë nëna/ I madhi Zef Deda i thotë dy fjalë: Në art nuk ka…

Aktori Zef Deda në një lidhje me skype në “Shqipria Live” tha se duhet të hiqet fjala ta bu në art dhe se nuk duhet të ekzistojë.

Sipas tij çdo gjë që pëlqehet dhe bëhet me pasion edhe nëse është ndryshe është art.

Ky reagim i tij vjen pas debatit dhe reagimeve të krijuara në lidhje me shfaqjen e teatrale “Bosh” që po jepet në kryeqytet këtë javë, ku personazhi kryesor Joni shfaqet n u do në skenë.

TE TJERA

spot_img