Një test për alarm për bombë po kryhet në aeroportin “Nënë Tereza”.

Mësohet se Autoriteti i Aviacionit Civil po teston gatishmërinë e saj, në kuadër të parandalimit të çdo ngjarje të mundshme.

Gjatë testimit u evakuuan punonjësit dhe qytetarët.

Autoriteti i Aviacionit Civil e kryen këtë procedurë testimi shpesh herë.