ZBARDHET LISTA, EMRAT QË VOTOHEN NGA ANËTARËSIA E PD-SË NË QARKUN E SHKODRES

163

Zbardhet lista e kandidateve per deputet dhe kryetar bashkie per qarkun Shkoder te cilet do te votohen me vote kunder ne 30 shtator nga antarsia e PD.

Per degen e PD Shkoder nese njeri nga kandidatet merr 620 vota kunder atehere skualifikohet si kandidat i mundshem per deputet apo kryetar bashkie.

Dega Shkodër, Qarku Shkodër:

1. ARBEN GJURAJ
2. ARTAN HAXHI
3. BARDH SPAHIA
4. BASHKIM RROJI
5. BENARDETA SYKU
6. BLENDI GJYLBEGAJ
7. EMILJANO PJETRI
8. FLORIAN BJANKU
9. GRETA BARDELI
10. HELGA SALLAKU
11. HELIDON BUSHATI
12. IMELDI SOKOLI
13. IZMIRA ULQINAKU
14. LEDINA MANDIJA
15. LORENC LUKA
16. MARK RUPA
17. NDOC ASHTA
18. NESTI KIRI
19. NEVILA BUSHATI
20. RAMIZ ÇOBAJ
21. ROMEO GURAKUQI
22. VOLTANA ADEMI
23. XHEMAL BUSHATI

Dega Vau i Dejës, Qarku Shkodër:

1. GJOK ULDEDAJ
2. MARIN TUKAJ
3. PJETER LLESHI
4. ZEF HILA

Dega Malësi e Madhe, Qarku Shkodër:

1. ALDO GEGA
2. AUREL MARKAJ
3. ERMIRA COBAJ
4. FATBARDH ZEKAJ
5. RAMADAN LIKA

Dega Pukë, Qarku Shkodër:

1. ANTONETA ZAJA
2. GEZIM VATA
3. HIL KOLA
4. LODOVIK HASANI
5. NDOC FASLIA
6. PREL GJONI
7. RROK DODA