Kryeministri Edi Rama i ktheu përgjigje disa komenteve nga live i tij në Facebook:

Nga ky shtet paketat janë disbursuar plotësisht, nëse ka ndodnjë t’i bëjë në kohë. Mund t’i bëjë dhe asnjë nuk do ta lëmë vetëm. E kam vënë re një këngë nga shtëpia diskografike e SHQUPIT që thotë tani u kujtuat.

Jemi kujtuar në fund të vitit 2013. Këtë e dinë ata që merren për biznesin e vogël, dhe jo ata që këndojnë për shtëpinë diskografike të SHQUPIT. Premtimin e kemi dhënë më parë, para se të finte karantina që ne deri në vitin 2029 do të garantojmë, duke pasur të drejtën ta bëjmë këtë, që nuk do ketë taksë dhe TVSH për biznesin e vogël.

Megjithëse na ra flama ne e kemi bërë ligj jo pretim. Do ta mbajmë deri në vitin 2029. E fundit, kur flas për pagë minimale, nuk them për shtet, e them për sektorin privat. Do të jetë e detyruar për çdo kompani private. Në shtet ne nuk kemi paga të tilla. Tani limiti do vendoset dhe për sektorin privat.