E fundit, ne menyre sekrete i gjithe parlamenti mblidhet tek Mirizi i Zanave

159

Jo pak reagime ka ngjallur fotoja e fundit ne kendin e krijuar ne hyrje tek Mrizi i Zanave.

- PUBLICITET -

E perfeksionuar ne cdo detaj vendosja e makines dhe e kungujve por ajo cka ka bere edhe me interesante kete kend eshte se shume nga klientet e kane quajtur si mbledhja e parlamentit shqiptar duke ironizuar se te gjithe deputetet tane me kunguj.

Dhe ne fakt nuk eshte se nuk i kane rene pikes me kete apo jo…

- PUBLICITET -