VETTINGU NË POLICI/ SHKARKOHET NGA DETYRA SHEFI I SEKTORIT TË SIGURISË SË PERSONELIT

150

Edmond Papa me detyrë Shef Sektori i Sigurisë së Personelit, Drejtoria e Analizës dhe Kartotekës, SHÇBA është shkarkuar nga Vettingu.

Në seancën e mbajtur ditën e sotme, toga e zeza vendosën shkarkimin nga detyra të Papës.

Ky është polici i dytë i cili shkarkohet nga Vettingu.