U bë grua nga burrë që ishte, 37-vjeçari thotë se nuk do ndalet: Tani po kërkon edhe një mashkull të martohet

169

Ju kujtohet Rodrigo Alves? Ai u bë shumë vi ral në rrjet pasi kishte ngjashmëri, ose më saktë bënte ope racione plastike që të dukej si kukulla Ken.

 

Tashmë prej disa kohësh është kthyer nga burrë në grua. E për këtë tra nsformim i janë dashur 75 ope racione plastike. Ndërkohë së fundi ka ndryshuar edhe emrin.

 

Nga Rodrigo tani quhet Jessica Alves dhe merr herë pas here vëmendjen e të gjithëve. Të shtunën ajo ka kthyer sytë nga vetja teksa shijonte një natë jashtë në Londër.

 

Jessica ekspozoi format e saj trupore edhe njëherë tjetër pas op eracio neve plastike me një fustan këmishe të bardhë. 37-vjeçarja dukej në formë dhe nuk e ka aspak problem që të tregojë format bombastike.