Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tironës”, tashmë është lënë në arr est shtëpie, pas 5 muajsh bu rg.

Siguronte femra për prostitucion nga 500 deri në 700 euro nata, “Zogu i Tiranës” përfundon në pranga

Ai ka publikuar foto duke u ankuar se nuk ka kush t’ia rruajë mjekrën dhe shprehet i bre ngosur për këtë fakt me anë të një postimi në rrjetet sociale.

“Ne ‘arr est shtpie’, jena bo icik me shku te ber beri po s’dalim dot ca me bo”,-shkruan ai anë fotos. 27-vjeçari u arr estua pas përgjimeve telefonike, mesazheve dhe vëzhgimeve në terren për ‘shfry tëzim pros titucioni’ dhe ‘pro stitucion’.