Një shqiptar 47-vjeçar nga Kosova ka mbetur i vd ekur pas një z ënke në familje mëngjesin e së enjtes në Zvicer, ndërsa janë lë nduar gruaja dhe e bija e tij.

Autoritetet zvicerane ndërkohë e kanë arr estuar të bijën e tij 18-vjeçare, pasi ajo aku zohet se e vr au babanë, shkruan Blick.ch.

Siç ka raportuar “20.minuten”, bëhet fjalë për një 47-vjeçar, që është lindur në Kosovë dhe është marrë me biznes të veturave për 20 vjet.

“Unë e njoh atë dhe familjen e tij gjatë”, ka thënë një nga punëtorët e M.B. “Kurrë nuk ka pasur zë nka. Ishin njerëz shumë paqësor. Është e tri shtueshme çfarë ka ndodhur”. Siç ka rrëfyer ai, B. kishte ardhur si 16-vjeçar nga Kosova në Zvicër dhe me bashkëshorten kishte dy fëmijë, një djalë e një vajzë.

“Janë njerëz shumë të mirë. Djali po studion dhe e ka kompaninë e tij”, ka thënë punonjësi. Edhe vajza e tij ka thënë se planifikonte të studionte e bashkëshortja punonte në firmën e B.

Në Facebook B. kishte postuar në të kaluarën shumë foto me familjen. Para 15 orëve kishte postuar një foto duke ty mosur një ci gare./BW