Sërish lëkundje tërmeti në vend!

218

Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në vend.

- PUBLICITET -

Por, asgjë për tu shqetësuar, pasi magnituda ka qenë 2.5. Epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km.

Prej disa ditësh tashmë në vend regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.

- PUBLICITET -