Po bën xhiron e botë videoja/ Pasi hapën puseta e bllokuara punëtorët gjejnë këtë krijesë gjigande, mendohet se është miu më i madh në botë

Një video po bën xhiron e botës dhe të të gjitha mediave. Në kryeqytetin e Meksikës, Mexico City pas reshjeve të mëdha të shiu punëtorët e pastrimit zbuluan një krijesë që nuk e kishin parë më parë.

Kjo qe një tr onditje e madhe për punëtorët e kanalizimeve në Mexico City. Pas reshjeve të dendura të shiut, burrat u n deshën me këtë kri jesë gjatë pastrimit të pusetave. Duket si një mi gjigant, por ende nuk dihet se çfarë është.

Disa besojnë edhe se e gjitha kjo është një sajim. Por si do ta kishte futur një përb indësh i tillë në sistemin e kanalizimeve meksikane nuk dihet ende dhe akoma nuk dihet se çfarë është.

Më poshtë po sjellim videon e publikuar nga media gjermane Bild.

TE TJERA