Në muajin maj prezantuesi i shumë komentuar, Hermes Nikaj, i njohur si “Zogu i Tiranës”, u lirua nga Bu rgu 313, ku qëndroi për gati 5 muaj.

Ai u arr estua pas përgjimeve telefonike, mesazheve dhe vëzhgimeve në terren për ‘shfr ytëzim pros titucioni’ dhe ‘pros titucion’.

Por ndërsa vuan ende dë nimin në kushtet e shtëpisë Hermes bëhet i gjallë në rrjetet sociale. Ai ka postuar foton e parë pas kaq shumë kohësh.

Hermes shfaqet me një pamje ndryshe, me mjekër dhe i transformuar nga “arr esti në shtëpi”, pasi nuk ka mundur të shkojë tek berberi.

“Ne ‘arr est shtepie’, jena bo icik me shku te berberi po s’dalim dot ca me bo”, shkruan Hermesi krah fotos.