Nuk eshte ashtu sic e mendoni, por nje aksident i frikshem ka ndodhur, te pakten keshtu e ka pershkruar vete pronari i Mrizit te Zanave, Altin Prenga.

Ai ka postuar nje foto vertete shume te kendshme e cila pershkruan mese miri ardhjen e vjeshtes por dicituar qe shoqeron kete foto eshte shume interesante.

“Raportohet nje aksident i frikshme kungujsh ne afersi te Mrizit, disa kunguj jane demtuat dhe jane bere byrek” ky eshte mbishkrimi qe natyrisht per kedo qe eshte ndjekes i Mrizit te Zanave natyrisht we i ka shkaktuat te qeshura.