Sot në emisionin ‘ABC e pasdites’ të moderatorit Ermal Peçi ishin të ftuar dy nga fëmijët e famshëm të Instagramit, Deon Gjoni dhe Marge Pëllumbi.

 

Mes të tjerash, moderatori u kërkoi fëmijëve të tregonin nëse i njihnin personazhet në ekran. Teksa aty u shfaq fotoja e Edi Ramës, Marge befasoi të pranishmit.

 

“Kush është Edi Rama,” e pyeti moderatori.

 

“Koronavirusi,” tha vogëlushja.

 

Kujtojmë se gjatë periudhës së parë të koronavirusit, Edi Rama përdori një gjuhë terrorizuese si asnjë lider tjetër në botë