Vazhdojnë bëmat e pashait të Peshkopisë/ Shkova me gruan e parë t’i kërkoj dorën gruas së dytë- Prindërit e saj u…

352

Prej 13 vitesh Iljasi jeton me by bashkëshorte dhe ka rrëfyer momentin sesi ka shkuar me gruan e tij të parë për t’i kërkuar dorën gruas së dytë.

“ Kam shkuar së bashku me Anifen për t’i kërkuar dorën tek prindërit e saj, Manushaqes”, u shpreh Iljasi.

Gjithashtu për këtë moment ka folur edhe Manushaqja dhe sesi e kanë pritur prindërit e saj faktin që burr i saj i ardhshëm kishte edhe një grua tjetër.

“ Kur ka ardh Anifja me iljasin në shtëpinë time tek prindërit e mi, i pritën shumë mirë. Prindërit e kishin të vështirë në fillim, por më pas e pranuan pasi unë rashë në dashuri me Iljasin dhe e mora”, tha Manushaqja

Gjithashtu Manushaqja ka theksuar se e ka pranuar fatin e saj dhe se është e lumtur me bashkëshortin e saj dhe me Anifen.