Ndodh edhe kështu… Shkoi në spital me dhimbje në veshka/ Pas gjysmë ore lind një fëmijë

Stephanie Jaegers u befasua kur doktorët në Spitalin Piedmont Henry në Stockridge i treguan asaj se ishte 38 javë shtazënë. Dhe, i thanë ata, foshnja do të vijë pas 30 minutash

Stephanie, që po vuante nga dhimbjet abdominale, i tha jo doktorëve kur e pyetën nëse kishte ndonjë shans që ajo të ishte shtatzënë. Ajo nuk kishte pasur dhimbje dhe as nuk kishte shtuar peshë.

Dhe për më tepër, më herët këtë vit ajo ishte diagn ostikuar me para-menopauzë. Doktorët filluan ta përgatisin atë për një skanim CAT, por kur e ekzaminuan stom akun kërkuan që t’i bëhej edhe një ultrazë.

Më pas u kuptua se ajo ishte shtatzënë dhe se foshnja ishte një djalë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img