Mbrëmjen e sotme në “Open” teksa diskutohet tema “Zgjedhjet pa konsensus”, ka pasur një debat të a shpër mes ministres Elisa Spiropali dhe Endri Shabanit të Nismës Thurje.

Teksa debatonin në një moment, Spiropali i thotë Shabanit: “Me gjithë respektin, unë ju ju ha për mëngjes, me gjithë vota”.

Debati nisi kur Spiropali i tha Shabanit që e njeh atë shumë mirë, ndërkohë ai iu kthye duke i thënë se ka vj e dhur kur ajo ishte tek doganat.

Pjesë nga debati:

Spiropali: Të njoh shumë mirë, Endri Shabani.

Shabani. Ju keni vj edhur kur ishit të dogana. 1.7 milion euro d ëm i keni shkaktuar shtetit shqiptar.

Spiropai: Lërini këto shprehje populiste që s’na çojnë askund.