HYRJELAJMEKURIOZITETEDo habiteni! Ky është njeriu me flokët më të gjatë në botë,...

Do habiteni! Ky është njeriu me flokët më të gjatë në botë, nuk do e besoni dot sa i ka rritur

Një amerikan thotë se flokët e tij rriten shpejt dhe kjo ishte përpjekja e tij e dytë për të thyer rekordin e Guinnessit. Për herë të parë, ata nuk e njohën titullin e tij pasi ai nuk i hoqi flokët anash, kështu që nuk ishte një Iroquois i vërtetë.

Joseph Grisamore th eu rekordin e Guinnessit për stilin e flokëve Iroquois-in më të lartin në botë. 42-vjeçari nga Minesota ka lëshuar flokët për shtatë vjet dhe tani ato janë më shumë se 108 cm të gjatë. Dhe ndryshe flokët e tij rriten shumë shpejt dhe kur u martua me gruan e tij Laura, i kishte të gjatë rreth 150 cm.

“Në muajin e mjaltit në Aruba, uji i kripur më ngatërroi flokët aq shumë sa i pata qethur një vit më vonë. Kjo është kur fillova ta rrisja këtë Iroquois-in nga e para. Flokët e mi po rriten shumë shpejt dhe në shtatë vjetët e fundit janë rritur gati 110 cm”, tha Joseph për Metro.co.

Josephi më parë ishte përpjekur të thyejë rekordin në vitin 2007 kur nuk i kishte prerë flokët për dhjetë vjet, por ai nuk mund të konkurronte pasi flokët e tij nuk ishin të prerë anash.

TE TJERA

spot_img