Këngëtarja nga Kosova, Fjolla Morina është arr e stu ar këtë të shtunë në doganën e Morinës, pasi është kapur me një ar më zja rri pis to letë, me 23 fi shekë lu fta rak, si dhe një pis tol etë çakmak.

 

 

Gjithashtu Fjollën e shoqëronte shoferi i saj personal Fitim Muji, dhe biznesmeni i njohur Fisnik Syla. Fjolla dha disa deklarata për a rm ët ku thoshte se dhe vetë ajo nuk e dinte se kishte një ar më me vete në çantën e saj.

 

Por gjithsesi gjykata vendosi që ta mbajë në bu rg atë. Në orët në vazhdim gjithashtu bëhet me dije se Fjolla është shtatzanë dy muajshe. Çfarë do ndodhë më këngëtaren?