Një 23-vjeçare nga Miami, SHBA, ka punuar si gazetare, pasi ishte diplomuar në atë fushë, por vendosi ta lërë atë punë dhe nuk është penduar, pasi vetëm duke postuar foto në Instagram ajo i ka të ardhurat tri herë më të larta.

 

Veç kësaj, modelja amerikane, e quajtur Alexa Dellanos, tani ka mundësinë të shëtitë me të dashurin e saj të pasur në të gjitha vendet e bukura të planetit, dhe të ndajnë me botën fotot e tyre joshëse, me bik ini dhe avionë privatë.

 

Modelja tani kërkon 5000 dollarë për një postim me reklama në Instagram, dhe thotë se në fillim i ishte dukur e pabesueshme që në rrjete shoqërore mund të fitoje të ardhura të mira.